Un pui de căprioară rănit şi care nu se mai putea deplasa a fost salvat, marţi, de jandarmii braşoveni după ce o persoană care a observat animalul a sunat la 112, cerând ajutor pentru acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Puiul de căprioară, care nu se poate ridica, a fost văzut, marţi, în zona traseului Pietrele lui Solomon din apropierea staţiunii Poiana Braşov, iar cineva a sunat la 112 anunţând că animalul are nevoie de ajutor. 
 
"Ajuns la faţa locului echipajul de jandarmi a găsit animalul speriat şi cu mai multe răni, leziuni ce i-ar fi putut pune în pericol viaţa dacă nu ar fi ajuns de urgenţă la un medic veterinar”, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Braşov.
 
Puiul a fost preluat cu ajutorul personalului de la Regia pădurilor Kronstadt şi al unei asociaţii de protecţie a animalelor. Acesta a fost dus la veterinar pentru a primi tratament.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.