Poliţiştii au făcut o percheziţie la un magazin din Oradea care vindea en-detail şi on-line produse din cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Joi, 12 martie a.c., începând cu ora 17.00, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antridrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au efectuat o percheziţie domiciliară şi într-un imobil din municipiul Oradea în care îşi avea sediul o societate comercială, care, prin intermediul unui magazin ce funcţiona la aceeaşi adresă şi al unui  site, comercializa produse din cannabis”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că produsele erau promovate în mediul online ca având o concentraţie redusă de Tetrahidrocanabinol (THC), existând suspiciunea că nivelul concentraţiei produselor depăşeşte limita admisă de reglementările în vigoare, iar scopul punerii în circulaţie era altul decât cel permis de legislaţia incidentă.

În urma percheziţiei, au fost descoperite mai multe produse reprezentând materie vegetală sub formă de inflorescenţe, respectiv 24 de cutii cu o masă de 3,5 grame fiecare, 12 cutii cu o masă de 5 grame fiecare, 4 cutii cu o masă de 10 grame fiecare şi 11 plicuri cu o masă de 80 de grame fiecare, precum şi mai multe mai multe mostre din produse ce conţin, potrivit etichetării, CBD si THC (ulei, cremă, capsule).

Produsele ridicate în vederea cercetărilor vor fi expertizate cu privire la conţinutul şi concentraţia acestora.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.