Procurorii DIICOT spun că au ridicat documente de la sediul Tarom şi au făcut percheziţii la punctul de lucru al unui sindicat şi în 25 de locuri din Bucureşti, Ilfov, Prahova, Dâmboviţa şi Braşov, în dosarul de delapidare şi corupţie. În acest caz se desfăşoară urmărirea penală "in rem".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Direcţia de Poliţie Transporturi, au făcut, marţi dimineaţă, 25 de percheziţii domiciliare (14 în Bucureşti, 7 în Ilfov, două în Prahova şi câte una în Dâmboviţa şi Braşov), într-o cauză în care se efectuează urmărirea penală "in rem" sub aspectul săvârşirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare şi corupţie, se arată într-un comunicat de presă trasmis de DIICOT.

"De asemenea, în conformitate cu art.170 cod procedură penală, procurorii DIICOT - Structura Centrală procedează la ridicarea de înscrisuri de la sediul unei companii aeriene şi efectuează o percheziţie la punctul de lucru al unui sindicat", scrie în comunicat.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de transporturi din Bucureşti, Constanţa şi Braşov, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, Direcţiei de Investigaţii Criminale şi al luptătorilor S.I.A.S. din Poliţia Română.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Percheziţiile DIICOT au avut loc la sediul Tarom şi la mai multe persoane, între care un lider sindical, într-un dosar de delapidare care ar viza achiziţionarea de piese de schimb pentru avioane.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.