Procurorii au stabilit că bărbatul din Reşiţa găsit carbonizat în urma unui incendiu a fost bătut în mod repetat de doi băieţi, de 16 şi 17 ani. Aceştia l-au agresat la locuinţa sa, pe malul unui râu, dar şi la sălaşul unde l-au transportat şi unde i-au dat foc cât era încă în viaţă. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Un copil de 12 ani i-a ajutat să transporte victima.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a stabilit faptul că persoana vătămată a fost bătută iniţial la adresa din municipiul Reşiţa, str. Căminelor, jud. Caraş-Severin, de către numiţii D. K. M.(17 ani) şi C. A. R.(16 ani), fiind transportat pe malul Bârzavei (pe strada Ţerovei, podul ce duce înspre SC C. SA), unde a fost agresat ulterior de aceleaşi persoane, aducând-o în stare de semi-inconştienţă, fiind transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către numiţii D. K. M. şi C. A. R. , precum şi D. A. F.(minor în vârstă de 12 ani), la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din municipiului Reşiţa, unde a fost din nou agresat fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată”, au transmis, marţi, procurrii.

Sursa citată a precizat că adolescenţii de 16 şi 17 ani au fost reţinuţi, iar marţi sunt przentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Trupul unui bărbat în vârstă de 29 de ani a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu izbucnit la o anexă din Reşiţa.

Anchetatorii au suspectat că focul a fost provocat, fiind demarate cercetări.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.