Un copac a căzut, miercuri, din cauza vântului puternic, peste un autoturism aflat pe Centura Capitalei, în zona Voluntari, doi părinţi şi copilul lor fiind transportaţi la spital. Un alt incident a avut loc pe strada Fabricii, unde un arbore a căzut peste o tânără. Totodată, un drum judeţean din Dâmboviţa, foarte frecventat de turiştii care merg în zona montană a acestui judeţ, a fost blocat după vântul puternic din ultimele ore a pus la pământ mai mulţi brazi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ca urmare a fenomenelor meteo am intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe un autoturism în Şoseaua de Centură, în zona localităţii Voluntari. Au fost preluate 2 persoane adulte şi 1 copil, care au fost transportate în stare de conştienţă la Spitalul Grigore Alexandrescu (tată + copil), respectiv Pantelimon (mama)”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Conform sursei citate, pe strada Fabricii, un copac a căzut peste un pieton - o femeie de 22 de ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul Universitar în stare de conştienţă, cu suspiciune de fractură la un picior. De asemenea, au fost avariate 3 autoturisme şi o ţeavă de gaze.
 
 
În Dâmboviţa, drumul judeţean 714 Moroeni – Peştera a fost blocat, miercuri, în zona Cheile Tătarului, după ce vântul puternic a dezrădăcinat mai mulţi brazi, unii dintre aceştia căzând pe şosea. Tronsonul rutier este foarte frecventat de turiştii care merg în zona montană a acestui judeţ.
 
Angajaţilor societăţii Lucrări Drumuri Poduri, jandarmi montani şi salvamontişti din cadrul Serviciului Public Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa au intervenit pentru deblocarea drumului.
 
”Acţiunea de îndepărtare a mai multor brazi căzuţi din cauza vântului puternic a durat aproximativ 30 de minute. În continuare, jandarmii montani patrulează pe traseele montane şi sunt în măsură să intervină cu promptitudine pentru a acorda ajutor turiştilor aflaţi în dificultate, precum şi pentru degajarea altor sectoare de drum blocate”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.