Principalul suspect în cazul tentativei de tâlhărie de la o bancă din Sectorul 2 - un tânăr de 25 de ani din Bucureşti, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, principalul suspect în cazul tentativei de tâlhărie de la sucursala bancară din Sectorul 2 a fost identificat şi depistat, urmând a fi audiat la sediul Poliţiei Capitalei, Serviciul Investigaţii Criminale.

Bărbatul respectiv are 25 de ani şi locuieşte in Bucureşti.

Un bărbat înarmat cu un obiect înţepător a intrat, vineri, într-o bancă din Sectorul 2 şi a cerut bani din casierie. Unul dintre angajaţi l-a împins spre ieşire, suspectul fugind fără a sustrage valori. 

”În această dimineaţă, prin apel 112, în jurul orei 10:30 ,angajaţii unei instituţii bancare de pe raza Sectorului 2 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care le-a solicitat angajaţilor banii din casierie, având asupra sau un obiect ce părea a fi înţepător”, au transmis, vineri, reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

Potrivit acestora, unul dintre angajaţi a intervenit şi l-a împins spre ieşire, bărbatul fugind. 

”Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost sustrase valori”, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.