Primarul din comuna argeşeană Beleţi-Negreşti, Mihai Marin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Magistraţii Judecătoriei Topoloveni au admis propunerea procurorilor, bărbatul fiind acuzat de distrugere prin incendiere şi distrugere de documente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bărbatul de 53 de ani, din Beleţi-Negreşti, reţinut în seara zilei de 16 decembrie a.c., a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni în faţa instanţei, iar Judecătoria Topoloveni a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a transmis, vineri, IPJ Argeş.  

Este vorba despre primarul din Beleţi-Negreşti, Mihai Marin, suspectat că a incendiat clădirea Primării pentru a distruge documente.  

Focul a distrus clădirea Primăriei şi o anexă în care se afla arhiva. Incendiatorul ar fi scos mai multe dosare din dulapuri, le-a pus pe jos şi le-a stropit cu motorina cumpărată pentru utilajele de deszăpezire.  

De asemenea, în noaptea în care primăria din Beleţi Negreşti a fost incendiată, o cameră de supraveghere l-a surprins pe primar când pleca din zonă.   

La scurt timp a fost implicat într-un accident rutier în judeţul Gorj. Dus la spital, bărbatul a plecat şi de acolo.  

El a fost dat dispărut de familie şi a fost găsit de poliţişti în noaptea de marţi spre miercuri.   

Paznicul unui mall l-a văzut în apele râului Argeş. Primarul a ajuns la spital cu hipotermie şi le-a spus salvatorilor că a căzut în apă accidental.  

  

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.