Poliţia a sancţionat contravenţional Primăria Braşov, care are în administrare porţiunea din DN 1 unde duminică dimineaţă s-a produs un accident în lanţ în care au fost implicate 17 autovehicule, între care şi o ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ca urmare a evenimentului rutier produs pe podul din zona Dârste, în dimineaţa zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancţionat contravenţional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile”, au anunţat oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. 
Amenda aplicată este de 3045 de lei.
Administratorul tronsonului de drum unde s-a produs accidentul este Primăria Braşov. Purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Sorin Toarcea, întrebat fiind dacă Primăria va contesta amenda, a declarat că administraţia locală încă nu a primit procesul verbal şi că aşteaptă documentul pentru a stabili ce decizie ia cu privire la sancţiune.
Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini s-a produs duminică dimineaţă pe DN1, în apropiere de Braşov, în zona Dârste.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.