Poliţiştii din Bacău fac cercetări pentru violenţă în familie, după ce un preot şi-a agrsat soţia pe stradă. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în online. Imaginile arată cum preotul îşi loveşte soţia şi o trage de păr, deşi aceasta are copilul în braţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini cu un bărbat care agresează o femeie în centrul municipiuui Bacău au fost postate pe internet, iar utilizatorii au identificat agresorul ca fiind un preot din oraş care-şi loveşte soţia.

În imagini se vede cum bărbatul o agresează pe femeie şi o trage de păr către maşina cu care au plecat ulterior. Scenele s-au petrecut în timp ce femeia avea un copil în braţe.

În urma difuzării imaginilor, poliţiştii au deschis o anchetă.

”Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a transmis IPJ Bacău.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.