Prejudiciul stabilit de către poliţiştii timişeni în urma furtului de bijuterii din aur şi platină, dar şi diamante, dintr-un magazin din centrul municipiului Timişoara se ridică la aproximativ 100.000 de euro, autorii jafului nefiind încă descoperiţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat, marţi seară, pentru News.ro, că poliţiştii au stabilit că valoarea bijuteriilor furate din magazinul situat în centrul Timişoarei este de aproximativ 100.000 de euro.

Potrivit sursei citate, până la această oră, autorii jafului nu au fost găsiţi.

Jaful la magazinul de bijuterii din centrul municipiului Timişoara a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 05.00, când persoane necunoscute au forţat uşa imobilului şi au furat bijuterii din aur şi platină, dar şi diamante.

Poliţiştii spun că magazinul, care se află în zona centrală a Timişoarei, este prevăzut cu camere de supravegere şi alarmă care s-a declanşat în momentul jafului.

În ultimele luni, la Timişoara au avut loc mai multe jafuri la magazine, la o firmă de curierat sau la locuinţele unor oameni de afaceri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.