Pompierii din Prahova au avut zece intervenţii, miercuri dimineaţă, pentru evacuarea apei din mai multe oraşe şi comune afectate de inundaţii ca urmare a ploilor torenţiale. Printre intervenţii s-a numărat şi o acţiune de evacuare a două persoane imobilizate, care au fost duse la căminul cultural din localitatea Telega. Treisprezece localităţi din judeţul Prahova s-au aflat, miercuri dimineaţă, sub avertizare Cod roşu de ploi, iar la ora transmiterii acestei ştiri, la Telega, una dintre cele mai afectate localităţi, apele au început să se retragă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii din Prahova au avut, miercuri mai multe intervenţii în zona municipiului Câmpina şi a localităţilor învecinate acestuia, zonă vizată de avertizare meteorologică tip Cod galben, urmată de avertizare Cod roşu de ploi, descărcări electrice şi grindină.
Bilanţul intervenţiilor, dat publicităţii de ISU Prahova, arată că echipele de intervenţie au acţionat pentru evacuarea apei din subsoluri, de pe un drum inundat, dar şi pentru evacuarea unor persoane imobilizate. La ora transmiterii acestei ştiri, la Telega apele au început să se retragă. 
În comuna Telega, un drum judeţean a fost acoperit de ape, iar două persoane imobilizate au fost evacuate de către pompieri pentru a fi duse în siguranţă la căminul cultural din localitate. 
La Poiana Câmpina inundaţiile au afectat sediul districtului CFR, dar şi casa unei persoane imobilizate la pat. 
În municipiul Câmpina, a fost inundat beciul bisericii situate pe strada Petru Rareş. Inundaţii s-au mai produs în oraşul Comarnic şi în comunele Cornu, Scorţeni şi Măgureni, numărul locuinţelor afectate fiind redus.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.