Un urs şi-a făcut apariţia, duminică după amiază, în comuna Păuleşti din judeţul Prahova, localitate situată la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti, unde în noaptea de sâmbătă spre duminică un urs a fost filmat şi fotografiat pe strada Găgeni. Autorităţile au emis mesaj de avertizare a populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova anunţă că, duminică după amiază, după ora 14:30, a fost semnalată prezenţa unui urs în comuna Păuleşti, sat Găgeni. Localitatea este situată la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti. 
Apariţia animalului sălbatic a fost sesizată la câteva ore după ce un urs a fost văzut, filmat şi fotografiat pe strada Găgeni din municipiul Ploieşti. Animalul a fost văzut duminică, în jurul orei 1:00, iar ultima dată a fost observat în zona de nord a oraşului, în apropierea rafinăriei Vega.
Populaţia este avertizată ca, în astfel de situaţii, să nu se apropie de animal, să nu încerce să îl hrănească ori fotografieze şi să sune la 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.