Un urs a intrat pe carosabil, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Prahova, animalul fiind lovit în primă fază de un autoturism, după care a sărit peste separatoarele de sens, fiind acroşat de altă maşină. Animalul a fugit apoi în pădure, fiind localizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, joi seară, în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova, la kilometrul  99+800 de metri al drumului naţional 1. 
 
”Pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă şi a fost acroşat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroşat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploieşti-Braşov”, informează Poliţia judeţeană Prahova. 
 
După accident, ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat. La faţa locului se deplasează reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova pentru verificarea stării animalului.
 
Poliţiştii care au ajuns la faţa locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. 
 
Joi seară, poliţiştii asigură zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât şi în vederea protejării cetăţenilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.