Unul dintre pompierii surprinşi de incendiul care a izbucnit, marţi dimineaţă, la o fabrică de mezeluri din oraşul prahovean Mizil este intubat, medicii suspicionând că a suferit arsuri la căile aeriene. Celălalt pompier rănit nu are leziuni grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două persoane surprinse de flăcări în incendiul de la fabrica de mezeluri din Mizil sunt pompieri profesionişti din cadrul ISU Prahova.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Aceştia se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.  

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, unul dintre pompieri, în vârstă de 42 de ani, are arsuri gradele 2 şi 3. El a fost intubat pentru că se suspicionează că a suferit arsuri de căi aeriene superioare şi urmează să fie reevaluat din punct de vedere medical.  

Al doilea pompier, în vârstă de 40 de ani, a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe o suprafaţă mai redusă.  

Incendiul s-a extins pe o suprafaţă totală de 5.000 de metri pătraţi.  

La ora transmiterii acestei ştiri focul a fost localizat, însă nu este lichidat, au precizat pentru News.ro oficiali din cadrul ISU Prahova. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.