Un urs a intrat în curtea Spitalului de Psihiatrie Voila, din judeţul Prahova, după ce a sărit peste gardul din beton al unităţii sanitare, pacienţii fiind trimişi de către personalul sanitar în pavilioane, fără a fi cineva rănit. Animalul s-a întors în pădurea care înconjoară partea din parte a curţii spitalului, înainte ca echipajul de jandarmi trimis acolo să ajungă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un urs a sărit gardul şi a intrat, luni seară, în curtea Spitalului de Psihiatrie Voila, ajungând din zona verde din spatele curţii în cea cu pavilioane unde sunt personal medical şi bolnavi, a declarat, marţi, pentru News.ro, managerul unităţii sanitare, Irina Minescu.

Conform acesteia, nimeni nu a fost rănit, iar personalul sanitar i-a îndrumat pe pacienţi să se retragă în pavilioane şi să rămână acolo.

Conducerea spitalului a anunţat autorităţile, iar înainte de sosirea echipajului de jandarmi personalul de la paza unităţii medicale a intervenit, alături de angajaţii spitalului, iar ursul a plecat înapoi în pădure.

Spitalul de Psihiatrie Voila este amplasat într-o zonă deluroasă din judeţul Prahova, la câţiva kilometri de centrul municipiului Câmpina, iar curtea spitalului este parţial înconjurată de pădure.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.