Un urs a intrat în curtea Spitalului de Psihiatrie Voila, din judeţul Prahova, după ce a sărit peste gardul din beton al unităţii sanitare, pacienţii fiind trimişi de către personalul sanitar în pavilioane, fără a fi cineva rănit. Animalul s-a întors în pădurea care înconjoară partea din parte a curţii spitalului, înainte ca echipajul de jandarmi trimis acolo să ajungă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un urs a sărit gardul şi a intrat, luni seară, în curtea Spitalului de Psihiatrie Voila, ajungând din zona verde din spatele curţii în cea cu pavilioane unde sunt personal medical şi bolnavi, a declarat, marţi, pentru News.ro, managerul unităţii sanitare, Irina Minescu.

Conform acesteia, nimeni nu a fost rănit, iar personalul sanitar i-a îndrumat pe pacienţi să se retragă în pavilioane şi să rămână acolo.

Conducerea spitalului a anunţat autorităţile, iar înainte de sosirea echipajului de jandarmi personalul de la paza unităţii medicale a intervenit, alături de angajaţii spitalului, iar ursul a plecat înapoi în pădure.

Spitalul de Psihiatrie Voila este amplasat într-o zonă deluroasă din judeţul Prahova, la câţiva kilometri de centrul municipiului Câmpina, iar curtea spitalului este parţial înconjurată de pădure.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.