Un tren în care se aflau aproximativ o sută de călători a acroşat un autoturism în care circulau cinci persoane, accidentul având loc la o trecere la nivel cu calea ferată în judeţul Prahova. Primele informaţii de la faţa locului arată că nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform oficialilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată în comuna Teişani, satul Malu Vânăt.
Şoferul unui autoturism în care se mai aflau patru pasageri nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, maşina fiind acroşată de  garnitura feroviară care transporta peste o sută de călători.
Trenul circula pe ruta Măneciu – Ploieşti. 
În urma accidentului nu există victime. O persoană aflată în autoturism a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, refuzând să fie transportată la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.