Circulaţia rutieră şi feroviară între Ploieşti şi Braşov a fost blocată, vineri dimineaţă, cu intermitenţe, timp de aproape o oră, după ce un TIR a derapat şi a rămas pe axul drumului naţional 1, blocând şi calea ferată care este paralelă cu şoseaua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul a avut loc după ora 6:20, vineri dimineaţă, la kilometrul 69 + 950 de metri al DN 1, la nivel cu calea ferata din zona Movila Vulpii. Autotrenul a derapat şi s-a oprit perpendicular pe axul drumului, pe calea ferata, blocând atât traficul rutier în ambele sensuri, cât şi pe cel feroviar. Câteva zeci de minute mai târziu, în jurul orei 7:07, Poliţia Prahova a anunţat că traficul feroviar a fost deblocat, pentru ca, după şapte minute, circulaţia să fie din nou blocată şi pe calea ferată. 
„Din cauza unei defecţiuni a autotrenului, acesta a revenit pe calea ferată, după ce fusese eliberată”, a transmis Poliţia la ora 7:15. 
Timp de alte câteva minute, traficul feroviar a fost blocat între Ploieşti şi Braşov, iar traficul rutier a fost deviat pentru sensul de mers Braşov către Ploieşti pe drumul judeţean 155, prin localitatea Păuleşti.
La ora 7:27 circulaţia a fost reluată atât pe şosea, cât şi pe calea ferată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.