O persoană a murit si alte patru au suferit leziuni uşoare, în urma unui accident rutier produs, duminică seară, pe Drumul Naţional 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, după ce un autoturism si trei motociclete au intrat în coliziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, unde şoferul unui autoturism a trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure si a izbit în plin o motocicletă.

În urma acesteia circulau alte patru motociclete, iar unele dintre acestea au lovit si ele motocicleta acroşată de autoturism, însă până la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii nu au stabilit câte au fost efectiv implicate în accident.

În urma accidentului, un motociclist în vârstă de 30 de ani a murit. Alte patru persoane au fost rănite, iar una dintre victime, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost transportată la spital, ceilalţi trei răniţi având doar leziuni uşoare, care nu necesită spitalizare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.