Un incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi din oraşul prahovean Vălenii de Munte s-a extins la anexele unei şcoli, afectând o magazie şi un perete al sălii de sport. Imobilul în care învaţă 830 de elevi nu a fost afectat. Primarul anunţă că sunt verificate înregistrările camerelor de supraveghere, bănuind că un om al străzii ar fi pus focul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la o ghenă de gunoi şi s-a propagat la anexele unei şcoli. 
 
”Au ars 3 tone gunoi menajer, acoperişul magaziei scolii pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, izolaţia peretelui şcolii a fost afectată pe 60 de metri pătraţi. Două autoturisme au fost avariate de căldura degajată de incendiu”, informează ISU Prahova. 
 
Primarul oraşului Vălenii de Munte, Florin Constantin, a declarat pentru News.ro că imobilele afectate aparţin şcolii „Gheorghe Pănculescu”.
 
Edilul a precizat că sediul principal al şcolii în care învaţă 830 de elevi nu a fost afectat. Potrivit acestuia, peretele afectat de fum aparţine sălii de sport a şcolii, care este funcţională. 
 
Florin Constantin a precizat că a fost demarată o anchetă pentru a stabili cauza incendiului. Potrivit acestuia, sunt verificate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Edilul a declarat că nu exclude ca focul să fi fost pus de un om al străzii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.