Un bărbat şi cei doi copii ai săi, în vârstă de 6, respectiv 9 ani, au fost răniţi, vineri după-amiază, după ce ATV-ul cu care se plimbau într-o zonă montană s-a răsturnat în pârâul Azuga. Cei trei au fost duşi la spital, copiii intrând în şoc hipotermic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a petrecut vineri după-amiază, pe Valea Azugii, în zona de nord a judeţului Prahova. Acolo au intervenit salvatorii montani. 
 
"Un adult, aflat pe un ATV împreună cu copiii săi, în vârstă de 6 şi 9 ani, a pierdut controlul căzând în pârâul Azuga. Tatăl a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic. Copiii cu multiple traumatisme şi în şoc hipotermic”, informează Salvamont Prahova.
 
Cei trei au primit, în primă fază, îngrijiri medicale la faţa locului, apoi au fost transportaţi la Baza Salvamont Azuga, de unde au fost preluaţi de trei ambulanţe şi duşi la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.