Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost rănit după ce a fost atins de un glonţ tras de un localnic din comuna Măgureni, judeţul Prahova. Bărbatul s-a trezit din cauza zgomotelor provocate de un grup de oameni aflaţi pe stradă şi, nemulţumit că aceştia fac gălăgie, a tras două focuri de armă înspre ei, unul dintre gloanţe atingându-l pe tânărul de 17 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Noaptea trecută, în jurul orei 04.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Floreşti, au fost sesizaţi de către un tânăr despre faptul că un bărbat ar fi tras cu o armă într-un grup de persoane, în comuna Măgureni. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani ar fi ieşit pe stradă, deranjat fiind de zgomotul făcut de un grup de persoane, şi ar fi executat două focuri de armă de la o distanţă de aproximativ 100 de metri, fiindu-i provocate leziuni la unul dintre membrele superioare ale unui minor în vârstă de 17 ani, din comuna Telega. Minorul în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat”, a transmis, sâmbătă, Poliţia judeţeană Prahova. 
 
Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care a tras cu arma la el acasă şi l-au dus la sediul secţiei de poliţie în vederea audierii. Verificările au arătat că el nu este posesor de armă şi că arma folosită era una artizanală. Aceasta a fost ridicată de poliţişti, împreună cu două cartuşe artizanale, în vederea continuării cercetărilor. 
 
”În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precizează Poliţia Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.