Un bărbat din judeţul Prahova a sunat la Poliţie, miercuri dimineaţă, şi a cerut ajutorul autorităţilor pentru a se întoarce acasă, el spunând că nu ştie unde se află. Poliţiştii au făcut publice fotografia şi semnalmentele bărbatului, care este bolnav psihic, şi cer sprijinul cetăţenilor pentru găsirea acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 06.30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către Sandu Gabriel-Eugen, de 36 de ani, despre faptul că se află într-o zonă necunoscută, neştiind să se mai întoarcă la domiciliu. Bărbatul în cauză este cunoscut cu afecţiuni psihice”, transmit, miercuri după amiază, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.
 
Aceştia precizează că nu au detalii despre cum este îmbrăcat bărbatul şi fac publice semnalmente acestuia: aproximativ 1,70 metri înălţime, aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui, păr scurt şaten.
 
Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.