Un bărbat din Ploieşti a sunat vineri dimineaţă la 112, pentru a anunţa că va merge la Primărie pentru a depune un dosar în baza căruia să primească o locuinţă socială, el ameninţând că dacă solicitarea nu va fi aprobată, îşi va da foc în faţa instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ploieşteanul a sunat vineri, în jurul orei 10:20, la 112, iar apelul a fost redirecţionat către poliţiştii secţiei 1 Ploieşti. Aceştia au mers imediat la sediul Primăriei, unde l-au găsit pe bărbat, el nefiind agresiv. 
„Bărbatul în cauză a fost preluat de organele de poliţie, urmând să fie condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri speciale. La nivelul unităţii de poliţie, există mai multe sesizări cu privire la comportamentul acestuia, în acest moment, analizându-se oportunitatea aplicării de măsuri legale în consecinţă”, informează Poliţia judeţeană Prahova. 
Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că poliţiştii nu au date conform cărora ploieşteanul suferă de boli psihice, însă în arhivele instituţiei există mai multe apeluri primite din partea acestuia, în care anunţă că se va sinucide dacă revendicările sale, legate de diverse aspecte, nu vor fi soluţionate în favoarea sa. Bărbatul a reclamat, printre altele, că este nemulţumit de faptul că a pierdut o casă şi un teren, şi de acea dată ameninţând că se va autoincendia. 
Apelul de vineri a fost dat la 112 de către bărbat în contextul în care Primăria Ploieşti a anunţat, săptămâna aceasta, că persoanele care doresc să obţină o locuinţă socială din partea administraţiei locale trebuie să actualizeze sau să înregistreze dosarele, până pe data de 7 decembrie, în zilele de marţi şi joi, la serviciul de locuinţe sociale al instituţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.