O persoană a murit şi alte patru au fost rănite pe un drum din judeţul Prahova, după ce şoferul unei dube a pierdut controlul volanului, iar autovehicului s-a izbit violent de un copac, pe care l-a rupt. Victimele sunt membri ai aceleiaşi familii, cel decedat fiind tatăl.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul a avut loc în localitatea Cocorăştii Colţ, pe drumul national 1 A. Maşina scăpată de sub control s-a lovit violent de un copac pe care l-a rupt, iar în cădere trunchul a prins sub el unul dintre pasageri.

În urma acidentului, proprietarul maşnii, un bărbat de 60 de ani care nu se afla la volan, a murit, el fiind scos din autovehicul de către pompierii de la descarcerare. 

Alţi patru tineri, fiii bărbatului, au fost răniţi în urma impactului violent.

Astfel, un tânăr de 18 ani a suferit un traumatism la gleznă şi un traumatism de bazin, un alt bărbat, în vârstă de 26 de ani, are un traumatism cranio-facial şi o leziune la mână, iar un bărbat în vârstă de 24 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi unul abdominal.  

Al cincilea bărbat implicat în accident, în vârstă de 20 de ani, pasager în autovehicul, a refuzat transportul la spital,  însă ulterior aacuzat dureri şi a fost de acord să fie preluat de echipajul medical.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.