Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-o curte, în localitatea prahoveană Râfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe un drum judeţean, în apropierea municipiului Ploieşti 
„Un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul  pe DJ 101 D, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în interiorul unei curţi”, informează Poliţia judeţeană Prahova. 
În autoturismul răsturnat se aflau cinci persoane, iar două dintre ele au rămas încarcerate.
Conform datelor furnizate de oficialii ISU Prahova, cei doi pasageri încarceraţi – o adolescentă de 16 ani şi o tânără de 20 de ani – au fost scoase din autoturism fiind conştiente şi transportate la spital. Ambele au suferit traumatisme cranio-faciale, iar femeia de 20 de ani are şi o fractură la braţul stâng. 
O a treia victimă, în tânăr de 18 ani, a fost de asemenea dus la spital, după ce a suferit un traumatism la mâna stângă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.