Membrii unui echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau şi care se îndrepta către un incendiu a căzut într-o curte, la o diferenţă de nivel de 20 de metri. Primele date arată că cei trei pompieri au fost răniţi uşor, fiind evaluaţi medical la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc marţi după-amiază, în jurul orei 16.00, pe strada Podul Lung din oraşul Comarnic. Autospeciala de pompieri care se îndrepta către o intervenţie a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-o curte, la o diferenţă de nivel de circa 20 de metri, informează oficiali din cadrul Poliţiei Judeţene Prahova.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că autospeciala se afla în misiune, intervenind pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum.

Cei trei membri ai echipajului sunt răniţi uşor şi primesc asistenţă medicală la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.