Trei bărbaţi, angajaţi ai unei firme care execută lucrări de construcţii de drumuri şi poduri, sunt suspectaţi că au furat 12 capace de canal din comuna prahoveană Berceni, unde firma pentru care lucrează a făcut lucrări. Marţi, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţele celor trei, muncitorii fiind duşi la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în oraşul Vălenii de Munte, la persoane bănuite de furt calificat. Trei bărbaţi, cu vârstele de 22, 23 şi respectiv 35 de ani, au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii acestora. În fapt, în perioada 1 ianuarie 2022 - 22 februarie 2022, persoanele bănuite ar fi sustras, din comuna Berceni, 12 capace de canalizare care ar fi aparţinut unei unităţi publice din comună”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Prahova. 
 
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că cei trei bărbaţi sunt angajaţi ai unei societăţi care face lucrări de construcţii şi care a avut contract de lucrări în comuna Berceni. Muncitorii sunt suspectaţi că luau capacele de canal la finalul programului. 
 
Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 15.700 de lei. 
 
În urma percheziţiilor făcute marţi la locuinţele celor trei, poliţiştii au ridicat mai multe mijloace materiale de probă.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească, în cadrul unui dosar penal deschis pentru furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.