Traficul rutier pe Drumul Naţional 1 A este complet blocat, luni, în localitatea Cheia, judeţul Prahova, din cauza unui camion cu pietriş care s-a răsturnat. În urma accidentului nu au rezultat victime, dar se aşteaptă repunerea camionului pe roţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor prahoveni, traficul rutier este complet blocat, luni, în localitatea Cheia, din cauza unui camion plin cu pitriş care s-a răsturnat. Camionul este pe şosea şi blochează ambele sensuri de mers, iar pietrişul s-a răsturnat în şanţ.

În urma accidentului nu au rezultat victime. Centrul Infotrafic precizează că se aşteaptă repunerea autovehiculului pe roţi.

DN 1 A - între Ploieşti si Braşov, pe ruta Vălenii de Munte - Cheia- Săcele, este intens circulat de TIR-uri şi alte maşini de mare tonaj care nu au permisiunea de circulaţie pe DN 1, pe Valea Prahovei, pe timpul zilei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.