Toate cele 22 de persoane care au fost implicate în accidentul de la Salina Slănic, judeţul Prahova, au fost transportate la spital, cu diferite traumatisme. Toţi sunt cetăţeni din Israel, cel mai tânăr având 2 ani, iar cel mai vârstnic 72 de ani

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), toate cele 22 de persoane implicate în accidentul de la Salina Slănic au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. 

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au precizat că pacienţii au suferit traumatisme craniene, de coloană, dar şi ale membrelor. Cel mai tânăr pacient are 2 ani, iar cel mai vârstnic are 72 de ani. Toţi sunt cetăţeni din Israel, iar opt dintre răniţi sunt copii, cel mai mare având 16 ani. 

Singurul care a scăpat fără răni este şoferul microbuzului. 

Autovehiculul s-a răsturnat pe o parte, în drum spre coborâre în Salina Slănic, la jumătatea distanţei dintre staţia de plecare şi cea de sosire. Deocamdată, nu au fost stabilite clar condiţiile în care s-a produs evenimentul rutier. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.