Şoferul camionului care transporta autoturisme şi care a luat foc, joi dimineaţă, la ieşirea din Ploieşti către Braşov, dormea în cabină, fiind în timpul de odihnă, şi a reuşit să se salveze în ultimul moment, ieşind desculţ şi cu hainele cu care dormea. Un pompier a mers la un magazin en gros, aflat în apropiere, pentru a-i cumpăra încălţăminte bărbatului care a pierdut în incendiu tot ce avea la el, iar reprezentanţii magazinului s-au oferit să îi asigure şoferului încălţăminte, haine şi mâncare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incendiul s-a produs, joi dimineaţă, în comuna prahoveană Blejoi, unde camionul era parcat pe marginea DN 1. Şoferul, care se afla în cabină şi dormea, fiind în perioada de odihnă, a fost anunţat prin staţie de către ceilalţi participanţi la trafic cu privire la faptul că a luat foc cabina. El a apucat să iasă din cabina cuprinsă de flăcări violente doar cu ce avea pe el. 
 
Pompierii au lichidat incendiul, iar unul dintre ei, văzând că bărbatul nu mai are nici haine, nici încălţăminte şi că a pierdut tot ce avea la el în incendiu, s-a dus să îi cumpere acestuia ghete la magazinul en-gros din apropiere.
 
Reprezentanţii operatorului economic s-au oferit, când au aflat despre situaţia bărbatului, să îi trimită acestuia îmbrăcăminte, încălţăminte, mâncare şi au dat acordul pompierilor să racordeze furtunurile la hidranţii lor pentru a lua apă.
 
Pompierii au stabilit că incendiul ar fi pornit cel mai probabil de la sistemul de încălzire al autocamionului. Focul a distrus cabina autocamionului şi a afectat patru dintre autoturismele aflate pe platformă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.