Şase persoane primesc îngrijiri medicale, sâmbătă seară, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la gazele emanate de un generator, într-o locuinţă din oraşul prahovean Breaza. Trei dintre acestea au fost scoase din casă de pompieri, două dintre ele fiind aproape de inconştienţă la sosirea echipajelor de salvatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia echipajelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova are loc la o casă situată pe strada Primăverii din oraşul Breaza. 
 
Echipajele ajunse la locul evenimentului au  găsit şase persoane. Trei dintre acestea reuşiseră să iasă singure din casă, celelalte trei fiind salvate de  către pompieri.
 
Toate cele şase persoane primesc îngrijiri din partea echipajelor medicale. La ora transmiterii acestei ştiri, două dintre victime sunt semiconştiente.
 
Conform salvatorilor, cei şase s-au intoxicat din cauza gazelor emanate de un generator.
 
Patru dintre cei aflaţi în casă vor fi duşi la spital de către echipajele medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.