Pompierii prahoveni au stins, după o acţiune care a durat trei zile şi trei nopţi, incendiul izbucnit, duminică după-amiază, la un depozit de mase plastice din Ploieşti. Cauza producerii incendiului nu a fost comunicată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, echipajele de intervenţie au reuşit să lichideze incendiul izbucnit în urmă cu trei zile la un depozit de mase plastice din Ploieşti, acesta fiind stins după ce hala a fost inundată din exterior.

Acţiunea pompierilor a fost îngreunată de faptul că aceştia nu au putut interveni în hala cuprinsă de foc, din cauză că structura de rezistenţă a acesteia a fost afectată şi se putea prăbuşi.

Cauza producerii incendiului nu a fost comunicată.

La intervenţie au participat aproape două sute de pompieri.

Incendiul la depozitul de mase plastice deţinut de firma Urban-ICIM a izbucnit duminică după-amiază, iar flăcările au distrus 5.000 de tone de plastic, dar şi utilaje, cauciuc, hârtie. Nimeni nu a fost rănit în incendiu, singurul angajat aflat în zonă la momentul izbucnirii acestuia fiind un paznic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.