Pompierii prahoveni au finalizat, luni seară, operaţiunea de transvazare a celor 32 de tone de kerosen aflat în cisterna răsturnată pe centura de est a municipiului Ploieşti, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de autocisternă, râmânând încarcerat. El a fost scos mort din autoturism după câteva ore, întrucât capul tractor al cisternei s-a răsturnat peste maşina sa, iar intervenţia echipajelor de descarcerare a fost imposibilă din cauza pericolului de explozie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firma care deţine autocisterna implicată în accidentul de pe centura de est a Ploieştiului a trimis la faţa locului o cisternă goală în care au fost transvazate cele 32 de tone de kerosen.

Operaţiunea, care a durat câteva ore, s-a finalizat luni seară, iar la ora transmiterii acestei ştiri a început operaţiunea de ridicare a cisternei golite care s-a răsturnat şi a rămas, fisurată, transversal pe carosabil.

Între timp a fost descarcerat şi şoferul care a provocat, conform primelor date, accidentul. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani care a intrat cu un autoturism pe contrasens şi care a rămas blocat în maşină, după ce capul tractor al cisternei s-a răsturnat peste maşina pe care conducea.

Timp de câteva ore, echipajele de descarcerare nu au putut interveni din cauza pericolului de explozie.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.