Poliţiştii din Prahova fac apel la populaţie pentru găsirea bărbatului suspectat că şi-ar fi ucis concubina cu un topor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Poliţiştii fac apel la sprijinul populaţiei.

”Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii.

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul  că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă.

Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că tânăra a fost lovită cu un topor, leziunile fiind incompatibile cu viaţa. 

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii,  în vederea depistării persoanei bănuite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.