Procurorii DIICOT şi poliţiştii antidrog din judeţul Prahova au ridicat şi au dus la audieri peste 70 de persoane, într-un dosar care vizează activitatea unei grupări infracţionale profilate pe trafic de droguri de risc şi mare risc. Membrii grupării aprovizionau cu stupefiante zeci de consumatori din zona localităţilor de pe Valea Prahovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Conform datelor furnizate, marţi, de Poliţia Judeţeană Prahova, activitatea grupării infracţionale, din care făceau parte 11 membri, se afla în vizirul anchetatorilor antidrog încă din luna octombrie 2019. 
 
"Din cercetări a reieşit faptul că membrii grupării ar fi comercializat cannabis, cocaină, MDMA şi amfetamină către consumatori, până în prezent fiind identificate 60 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum, de la aceştia. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate: aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 11 telefoane mobile, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manşoane pentru pistol cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul şi distribuţia drogurilor, precum şi diferite sume de bani”, a transmis Poliţie judeţeană Prahova.    
 
În acest dosar, 72 de persoane au fost duse la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru audieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.