Patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident produs, sâmbătă seară, pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, în zona Nistoreşti. Autovehiculele implicate în accident au rămas blocate pe mijlocul drumului, îngreunând circulaţia rutieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Prahova, accidentul a avut loc la kilometrul 102 + 400 de metri. Două autoturisme - unul condus de un bărbat de 50 de ani şi altul la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani - s-au ciocnit, ambele rămânând blocate pe mijlocul drumului. 
 
În urma impactului, patru dintre cele şapte persoane aflate în cele două maşini au fost rănite. Ele au fost preluate de către echipaje medicale şi transportate la spital.
 
În zona accidentului circulaţia se desfăşoară pe ambele sensuri, pe lângă cele două autoturisme implicate, traficul rutier fiind dirijat de către poliţişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.