Patru persoane, între care trei copii, au fost rănite într-un accident rutier petrecut joi pe drumul naţional 1, în apropiere de Ploieşti, unde două autoturisme s-au ciocnit violent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1, la o intersecţie, iar primele date de la faţa locului arată că un autoturism a intrat în drumul naţional fără a acorda prioritate, fiind lovit de o altă maşină.

În cele două autovehicule se aflau în total şapte persoane, între care şi trei copii. În urma impactului, copiii, cu vârste de trei,  unsprezece şi paisprezece ani, au fost răniţi.  Ei au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, împreună cu un adult care şi el a fost rănit în urma impactului.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.