Poliţiştii prahoveni au reţinut, duminică, patru bărbaţi care în dimineaţa aceleiaşi zile au participat la un scandal pe stradă, într-o localitate din apropiere de Ploieşti. Cei patru s-au luat la bătaie pe fondul consumului de alcool, iar unul dintre ei a fost bătut de ceilalţi trei, acesta ripostând şi folosind un spray iritant. Urmează ca procurorul de caz să decidă ce măsuri va lua în privinţa scandalagiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Altercaţia a avut loc duminică dimineaţă, pe drumul naţional 1, în comuna prahoveană Bărcăneşti, situată în apropiere de Ploieşti.
 
Poliţiştii au început verificările în acest caz după ce mama unui bărbat de 22 de ani a reclamat că fiul său a fost bătut de alte persoane, unul dintre agresori provocându-i o plagă cu un cuţit, victima refuzând să fie dusă la spital. 
 
„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în altercaţie au fost implicaţi patru bărbaţi cu vârstele de 21, 22, 29 şi 44 de ani, din comuna Bărcăneşti, cel de 22 fiind agresat fizic de ceilalţi bărbaţi, fiind împins şi lovit cu pumnii, unul dintre agresori provocându-i o plagă cu un obiect tăietor înţepător. Tot din verificări, a rezultat faptul că tânărul de 22 de ani, în timpul altercaţiei ar fi folosit un spray iritant lacrimogen, pulverizând în direcţia unuia dintre ceilalţi bărbaţi”, informează oficialii Poliţiei judeţene Prahova. 
 
În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pentru toţi cei patru bărbaţi implicaţi. Luni, aceştia vor fi prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte masuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.