O femeie în vârstă de 59 de ani din localitatea prahoveană Bătrâni a murit, marţi dimineaţă, după ce un incendiu puternic i-a cuprins locuinşţa, focul extinzându-se pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, incendiul a cuprins o casă cu doi proprietari din localitatea Bătrâni, iar flăcările s-au extins foarte repede, distrugând mobilier, aparate electrocasnice, dar şi acoperişul imobilului, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

Unul dintre proprietarii casei, o femeie în  vârstă de 59 de ani, a fost găsită carbonizată, echipele de intervenţie neputând să ajungă la ea pentru a o salva, din cauza flăcărilor puternice.

Trei echipaje ale pompierior prahoveni intervin la ora transmiterii acestei ştiri pentru lichidarea incendiului a cărui cauză nu este cunoscută încă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.