O adolescentă din judeţul Prahova s-a prezentat, joi, la Poliţie pentru a reclama că a fost agresată sexual, agresorul fiind, conform declaraţiilor fetei, tatăl său. Poliţia a deschis un dosar de cercetare, tânăra fiind audiată, joi după amiază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizare de oficiali din cadrul Inspectoratul de Poliţia Judeţean Prahova, fata s-a prezentat joi dimineaţă, la ora 5:00 la la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Blejoi, declarând că a fost agresată sexual de către tatăl ei. 
„În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului”, informează Poliţia judeţeană Prahova. 
Joi după amiază, în dosar încă se mai fac audieri, au declarat pentru News.ro surse apropiate anchetei şi urmează ca poliţiştii să ia măsurile legale, dacă se constată că afirmaîiile fetei se confirmă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.