O conductă magistrală cu diametrul de doi metri care deserveşte barajul de la Măneciu, în judeţul Prahova s-a spart, miercuri după amiază. Jetul puternic de apă a luat o maşină pe care a proiectat-o într-un gard, însă în urma incidentului nimeni nu a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, echipajele ISU au fost solicitate să intervină, miercuri după-amiază, la barajul de acumulare de la Măneciu, unde s-a produs o avarie la o conductă cu diametrul de doi metri.

Magistrala de la barajul Măneciu face legătura cu hidrocentrala Homorâciu, iar în urma avariei nu sunt consumatori afectaţi.

În schimb, jetul puternic de apă a luat un autoturism parcat şi l-a proiectat într-un gard.

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

Din cauza presiunii, însă, atunci când conducta s-a spart,  o gospodărie şi şase terenuri au fost inundate, 30 de copaci au fost rupţi de forţa jetului de apă şi au fost afectate câteva garduri, mai precizează ISU Prahova.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.