O cisternă încărcată cu 20 de tone de motorină s-a răsturnat, joi seară, pe Drumul Naţional 1 B, care face legătura între Ploieşti şi Buzău. În urma accidentului se produc scurgeri de combustibil, însă nu există risc de explozie, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul s-a produs pe raza localităţii Loloiasca. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mersm iar autocisterna s-a răsturnat pe o parte, în afara şoselei, pe un câmp.

Şoferul cisternei, un cetăţean moldovean, a fost rănit, suferind un traumatism cranio-cerebral. El a fost transportat la spital.

La faţa locului este aşteptată o altă cisternă în care să fie transvazat combustibilul. 

Poliţia anunţă că la locul accidentului circulaţia este complet blocată, autovehiculele fiind direcţionate pe o rută ocolitoare, prin localităţie Ceptura şi Fântânele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.