Procurorii DIICOT şi poliţiştii anti-drog din Prahova au făcut nouă percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Vizate de anchetă sunt 13 persoane, printre care şi elevi suspectaţi că deţineau droguri pentru consum, dar şi că vindeau cannabis, cei mai mulţi dintre cumpărători fiind elevi de liceu. Trei dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv, alţi zece fiind sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2022 şi până în prezent, 13 persoane, printre care şi elevi, ar fi deţinut, pentru consum propriu şi ar fi comercializat consumatorilor din judeţul Prahova, preponderent liceeni, droguri de risc (cannabis). În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate mai multe grindere şi un cântar electronic de precizie, toate purtătoare de urme de materie vegetală, precum şi o cantitate de cannabis”, informează, joi, Poliţia judeţeană Prahova.
 
În urma percheziţiilor făcute miercuri, toţi cei 13 suspecţi au fost duşi la audieri. Opt dintre ei au fost reţinuţi, pentru alţi cinci procurorul dispunând măsura controlului judiciar. Joi, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei dintre cei opt suspecţi reţinuţi, ceilalţi cinci fiind, de asemenea, plasaţi cub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.