Un motociclist a fost grav rănit, vineri seară, pe DN 72, în Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova, după ce a intrat în plin într-un microbuz în care se aflau 7 persoane. Pasagerii din microbuz nu au fost răniţi, însă motociclistul este în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare. Un echipaj medical a plecat cu el către spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Ariceştii  Rahtivani, DN72. Imediat, la locul evenimentului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă (cu medic)”, a transmis ISU Prahova.

Ajunşi la locul accidentului, salvatorii au constatat că  în accident au fost implicate o motocicletă şi un microbuz în care se aflau 7 persoane.

”În urma impactului, a rezultat o victimă, conducătorul motocicletei. Victima se afla în stop cardio-respirator. Motociclistul este transportat la UPU în curs de resuscitare, iar călătorii din microbuz refuză transportul la spital”, a mai precizat ISU Prahova.

Potrivit primelor date, microbuzul era condus de un tânăr de 23 de ani, iar motociclistul nu a fost încă identificat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.