Un microbuz de transport călători, în care se aflau 10 persoane, a fost implicat într-un accident rutier, miercuri după amiază, în judeţul Prahova. Primele date de la locul accidentului arată că trei persoane primesc îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe un drum din satul Cireşanu, din comuna Baba Ana. Conform ISU Prahova, în evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz în care se aflau zece persoane. 
Trei dintre persoanele implicate primesc, la ora transmiterii acestei ştiri, îngrijiri medicale la locul accidentului. Acestea sunt conştiente şi cooperante. 
La locul accidentului intervin pompieri şi paramedici cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenţia la descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.