Medicul de familie din Valea Călugărească, judeţul Prahova, suspectat că a vaccinat fictiv zeci de persoane a fost pus sub control judiciar, cu interdicţia de a practica vaccinarea anti-COVID. Printre presupuşii beneficiari ai vaccinării "la chiuvetă" se numără şi doi avocaţi, soţ şi soţie, şi membri ai familiei acestora, dar şi patru minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au plasat-o cub control judiciar pe doctoriţa de familie suspectată că a eliberat certificate fictive de vaccinare anti-COVID pentru zeci de persoane. Aceasta nu mai are dreptul, pe perioada acestei măsuri, de a vaccina anti-COVID.
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că anchetatorii au identificat 43 de persoane care au primit certificatele şi despre care există suspiciunea că nu s-ar fi vaccinat. Niciunul dintre beneficiari nu este din Valea Călugărească. Printre aceştia se numără un avocat, soţia sa, de profesie tot avocat, şi membri ai familiei lor, dar şi patru minori. 
 
Procurorii au identificat documente care arată că medicul se pregătea să elibereze certificate false pentru alte cinci persoane. 
 
Aproximativ 30 de persoane au fost audiate, marţi seară, în acest dosar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.