Un autoturism condus de un şofer beat a fost implicat într-un accident rutier produs duminică după amiază pe drumul naţional 1 D, în judeţul Prahova. Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vedere stabilirii alcoolemiei, în condiţiile în care testul făcut la locul accidentului a indicat o alcoolemie de 1,38 la mie alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în zona comunei prahovene Ciorani, pe DN 1 D, care face legătura între localitatea Albeşti din judeţul Prahova şi judeţul Ialomiţa.
 
Un bărbat în vârstă de 31 de ani, care şofa beat, a pierdut controlul asupra direcţiei iar maşina la volanul căreia se afla s-a răsturnat, rămânând pe plafon, în afara părţii carosabile. 
 
Testul făcut la locul accidentului a indicat 1,38 la mie alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost preluat de către poliţişti şi condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
 
În urma accidentului circulaţia pe DN 1 nu a fost blocată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.