Autorităţile din judeţul Prahova au emis, duminică, mesaj Ro-Alert prin care avertizează persoanele aflate în zona oraşului Slănic că un urs a fost văzut în curtea unui localnic. Oraşul Slănic, amplasat în zona central-nordică a judeţului Prahova, este situat la 450 de metri altitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un urs a fost văzut, duminică, într-o curte din oraşul Slănic din judeţul Prahova, autorităţile emiţând mesaj Ro-Alert prin care recomandă populaţiei să nu se apropie de animal. 
Este al doilea astfel de mesaj iniţializat de ISU Prahova în ultimele zile. Joi seară, un urs a intrat într-o gospodărie din staţiunea Buşteni de pe Valea Prahovei. 
Slănic Prahova nu este un oraş de munte, fiind situat la 450 de metri altitudine, însă în ultimii ani prezenţa urşilor a mai fost semnalată în zona oraşului, localnicii reclamând că animalele sălbatice coboară din pădure şi le distrug livezile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.