Autorităţile din judeţul Prahova au emis, duminică, mesaj Ro-Alert prin care avertizează persoanele aflate în zona oraşului Slănic că un urs a fost văzut în curtea unui localnic. Oraşul Slănic, amplasat în zona central-nordică a judeţului Prahova, este situat la 450 de metri altitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un urs a fost văzut, duminică, într-o curte din oraşul Slănic din judeţul Prahova, autorităţile emiţând mesaj Ro-Alert prin care recomandă populaţiei să nu se apropie de animal. 
Este al doilea astfel de mesaj iniţializat de ISU Prahova în ultimele zile. Joi seară, un urs a intrat într-o gospodărie din staţiunea Buşteni de pe Valea Prahovei. 
Slănic Prahova nu este un oraş de munte, fiind situat la 450 de metri altitudine, însă în ultimii ani prezenţa urşilor a mai fost semnalată în zona oraşului, localnicii reclamând că animalele sălbatice coboară din pădure şi le distrug livezile.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.