Poliţiştii şi procurorii prahoveni care instrumentează dosarele în care sunt cercetaţi un cap al lumii interlope din judeţ şi unul dintre fiii acestuia au dispus măsura controlului judiciar faţă de cei doi, după ce aceştia fuseseră reţinuţi marţi, în urma unor percheziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anchetatorii din Prahova i-au pus sub control judiciar pe Zamfir Sandu, unul dintre capii lumii interlope din Ploieşti, şi pe fiul acestuia, Loreţ Curcă, cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Sandu, cunoscut sub porecla "Austrianu'', este cercetat pentru înşelăciune şi furt de energie electrică, anchetatorii descoperind în vilele sale din oraş instalaţii prin care acestea erau conectate ilegal la reţeaua de curent.

Fiul lui Sandu este cercetat pentru mai multe infracţiuni în domeniul rutier.

Cei doi, care au antecedente penale, au fost ridicaţi marţi, în urma unor descinderi la locuinţa lor din apropierea zonei centrale a Ploieştiului, şi eliberaţi miercuri, după ce ordonanţele de reţinere au expirat.

Anchetatorii prahoveni au reţinut, marţi, cinci persoane în urma descinderilor făcute la mai multe adrese în dosare de înşelăciune, furt, infracţiuni la regimul rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.