Jandarmii din Prahova au intervenit pentru îndepărtarea unor şerpi care şi-au făcut apariţia în apropierea zonelor locuite, în municipiul Ploieşti şi într-un sat. Reptilele au fost prinse şi eliberate în zone împădurite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Echipajele de jandarmi au intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, în Ploieşti şi în satul Poseştii Pământeni, unde localnicii au semnalat apariţia unor şerpi în zonele de case, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, Daniel Chirvase. 
Reptilele au fost prinse şi eliberate în zone împădurite, departe de zonele locuite de oameni.
„Vă sfătuim să aveţi grijă atunci când alegeţi locurile pentru picnic, plimbare sau alergare în natură deoarece în această perioadă şerpii sunt imprevizibili şi agresivi, iar în cazul unei muşcături victimele trebuie să se prezinte în cel mai scurt timp la o unitate spitalicească pentru îngrijiri şi tratament”, le transmit jandarmii prahovenilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.